Welkom op onze camping in de Charente-Maritime, dichtbij Royan!

 

In Charente-Maritime, In Médis, vlakbij Royan en St-Georges-de-Didonne, op enkele minuten van de Côte de Beauté en de Atlantische oceaan, heet Le Clos Fleuri**** u van harte welkom op het platte land in het weelderige landschappelijke park. Rondom een oude Charente boerderij is een tuin in Engelse stijl bestaande uit meer dan 100 verschillende planten.
Alleen, als stel of als familie…kom tot rust in onze landelijke en authentieke omgeving niet ver van de Atlantische kust met haar prachtige zandduinen. Maak gebruik van ons zwembad, onze speelvelden, onze diensten en vermaak.

Geef u op een staanplaats, met uw tent, caravan of camper over aan een landelijke en rustgevende sfeer of maak gebruik van één van de chalets of mobile-homes. De chalets en mobile-homes zijn voorzien van een eigen barbecue en een terras. Dit alles is een groene omgeving.

Wees één met de natuur, adem de frisse zeelucht in onder het zachte licht van de Saintonge !

Le Clos Fleuri **** is een camping voor jong en oud en is lid van Sites & Paysages Campings en maakt van uw vakantie een unieke ervaring.

Sites & Paysages, een vijftigtal samenwerkende, zelfstandige natuurcampings gelegen in de mooiste regio's van Frankrijk, dichtbij is de belangrijkste en mooiste plekken van ons natuurlijk en cultureel erfgoed.

Tot snel op onze camping in de Charente-Maritime, in het land van oesters, meloenen, Pineau en Cognac.

Marie-Luce et Christian
#Ik zoek gewoon authenticiteit

picto WIFI picto chien admis picto piscine picto enfants picto pain

mouette